
Anneliesbakt is een thuisbakkerij van Annelies, een 26-jarige thuisbakker uit Hilversum. In het dagelijks leven werk ik full-time als productontwikkelaar. Ik heb hiervoor levensmiddelentechnologie gestudeerd en wist al vroeg dat mijn carrière in de voeding ligt. Het liefst ben ik de hele dag bezig met recepten ontwikkelen.
Al van jongs af aan sta ik het liefst in de keuken om te bakken. Wat begon met wekelijks bakken met bakmixen van de molen groeide uit tot het maken van eigen taarten voor verjaardagen etc. Mijn specialiteit ligt vooral bij het maken van kleine zoetigheden zoals bijvoorbeeld cakes, koekjes, muffins etc. Voornamelijk heb ik alles geleerd d.m.v. ervaring en bakboeken maar ook heb ik diversen cursussen gevolgd.
Ik heb de volgende cursussen gevolgd:
Unicorn taart & Fault-Line taart – Taartaholics in Ede
Tartelettes – Bakeryinstitute in Zaandam
Handgemaakt brood – Bakeryinstitute in Zaandam
Ik heb deze website opgestart om mijn passie over eten te delen met iedereen. Je kunt hier mijn eigen recepten vinden, boekreviews over kook of bakboeken en verder vind ik het erg leuk om nieuwe producten uit de supermarkt te laten zien in foodposts.
Heb je nog verdere ideeën of suggesties die je graag wilt zien? Laat het mij weten! Vragen of opmerkingen kun je achterlaten via email info@anneliesbakt.nl